BESPLATNA DOSTAVA NA NARUDŽBE IZNAD 66 €

Načini plaćanja

Kako mogu platiti naručene proizvode? 

Proizvode možete platiti pouzećem prilikom isporuke putem GLS-a  (vrijedi samo za narudžbe na teritoriju Republike Hrvatske i dodatno se naplaćuje 35,00kn), kreditnim ili debitnim karticama. 

 

Kojim kreditnim i debitnim karticama mogu platiti naručene proizvode? 

Naručene proizvode možete jednokratno platiti Maestro, Mastercard ili VISA karticom.

 

Da li je moguće plaćanje na rate? 

Obročno plaćanje na 2-24 rate moguće je putem Mastercard Standard, Mastercard Gold, Mastercard go!, Mastercard Platinum, Visa Business i Visa Avenue Mall karticom Zagrebačke banke. 

 

Kako plaćam ako imam promotivni kod?
Promotivni kod se unosi u procesu kupovine u polje za unos koda nakon čega se izračun košarice smanjuje za popust definiran kodom. Potom plaćanje izvršite odabranim načinom. 

 

Kako se plaća pouzećem?
Iznos narudžbe naručitelj podmiruje prilikom preuzimanja narudžbe odnosno dostave na navedenu adresu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač poziva naručitelja te se dogovara isporuka ili ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. 

Izjava o korištenju WSPay-a

GRACOTECH GRUPA d.o.o koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Moja košarica

0
image/svg+xml

Košarica je prazna.

Nastavite kupovinu