BESPLATNA DOSTAVA NA NARUDŽBE IZNAD 66 €

Dostava

Za narudžbe iznad 500,00 kn dostava je BESPLATNA na području Republike Hrvatske. 

 

Kolika je cijena dostave? 
Unutar Republike Hrvatske, cijena dostave je besplatna za narudžbe iznad 500,00 kn.  
Za narudžbe manje od 500,00 kn, dostava se naplaćuje 35,00 kn. 
Za narudžbe izvan Republike Hrvatske, cijena dostave se definira prilikom kreiranja narudžbe, te ovisi o lokaciji i težini paketa. 

 

Što ako je paket koji mi je dostavljen oštećen/drugačiji od naručenoga? 
Ako prilikom preuzimanja robe primijetite da je paket oštećen ili se razlikuje od naručenoga, potrebno je da nas isti dan o tome obavijestite putem e-mail na webshop@gracotechgrupa.hr 

 

Nakon koliko vremena mogu očekivati da će naručeni proizvod biti dostavljen? 
Rok za isporuku proizvoda je do 14 radnih dana. 
U slučaju promjene roka dostave ili bilo koje druge važne okolnosti za izvršenje narudžbe, Kupac će o tome biti obaviješten putem e-maila. 

 

Odabrao/la sam osobno preuzimanje. Kako mogu preuzeti robu? 

Ukoliko prilikom naručivanja odaberete osobno preuzimanje, narudžbu možete preuzeti na adresi Donjozelinska 2c, 10382 Donja Zelina, od ponedjeljka do petka od 09:30 do 14:00 sati. Ukoliko ne možete preuzeti robu u navedenom terminu, molimo vas da nas kontaktirate na webshop@gracotechgrupa.hr. 

 

Odabrao/la sam osobno preuziamnje. U kojem roku moram preuzeti robu? 

Rok za preuzimanje robe na skladištu je 3 dana od dana zaprimanja potvrde o kupovini. Ukoliko narudžba nije preuzeta u navedenom roku, zadržavamo pravo otkazati istu. U slučaju otkazivanja, te ako je narudžba plaćena unaprijed debitnom ili kreditnom karticom, napravit ćemo puni povrat novaca na karticu koja je korištena za plaćanje. 

 

Da li mogu doći na adresu vašeg skladišta i tamo kupiti robu? 

Ne, kupovanje robe na licu mjesta nije moguće. Pakete možete naručiti putem našeg webshopa, te zatim preuzeti narudžbu na adresi Donjozelnska 2c, 10382 Donja Zelina. Preuzimanje robe moguće je svakog radnog dana, od ponedjeljka do petka, od 09:30 do 14:00 sati. 

Moja košarica

0
image/svg+xml

Košarica je prazna.

Nastavite kupovinu